If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

 
Go Back  dBforums > Database Server Software > Oracle > RAC One Node failover doesn't work?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 165
RAC One Node failover doesn't work?

Hello, good people

This is my problem:
Recently our company bought two Exadata racks Eight Rack (every one in RAC One Node configuration). Linux x86_64, Oracle 11.2.0.3 Enterprise Edition.

I rebooted one node (Node1) managing live instance, and i thought that other, "surviving" node (Node2) will automatically mount and open an instance. But, nothing was happened during reboot of Node1. After the Node1 was up, instance was automatically started, mounted and opened on Node1.During the reboot, database was down

What I am doing wrong? Just to say, I didn't find very useful documentation about RAC One Node.

Thanks a lot!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On