Results 1 to 4 of 4

Thread: A97 vs AXP

  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    421

    Unanswered: A97 vs AXP

    I have been having some trouble the last view weeks.

    I have an application created in A97, it runs like a charm (in A97). However whenever i compile it to AXP i get an error... "missing reference", So i reference DAO, and all seems fine.

    Then i run the application, part of it has been causing me headaches (ODBC problems) but that seems to be solved now. Because the app does all the ODBC-ing perfectly. Except (did you feel this comming?) when its done it freezes Access (XP) while A97 "keeps on running". Killing the XP app and restarting resolves the issue, kindoff. Because i can then continue on, but thats not a very nice way to solve it.

    Has anyone experienced (migration?) problems like these before?

    Regards

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    421
    No one has ever experienced anything (even remotely) like this?

    Greetzzzz

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    421

    Update

    Just to keep all you people up to speed on my problem...

    I have tried to decompile and compact/recompile my app... No luck...

    Regards

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    421
    I have a form that shows what is happening in the database. This form was beeing closed when all the work was done. Removing the close command seems to have eleviated the freezing of the app.

    However, i still have a problem... My screen stops updating (me.repaint), but see my other thread for more on that one...

    Greetz...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •