Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    15

    Unanswered: new record in subform problem

    I have a contact management db with out clients, each of their locations and all of our possible contacts for each location.

    I've built a form with cascading combo boxes for the group and location numbers, then a subform which contains all of the data for that particular group-location.

    When I add a new contact in the subform, however, it leaves the group and location numbers blank.


    Is there a way to set the forum up so that when a new record is added in the subform to automatically fill the group and location fields with the data that in the group and location fields in the main form?


    I've attached a sample of our db for review. If possible, look at the form "GLC_Info" to see what I'm talking about.


    Thanks to anyone who can help!!!

    cmbehan
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    15
    bump to see if anyone can offer any help...

  3. #3
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    The Bottom of The Barrel
    Posts
    6,102
    Provided Answers: 1
    Have you tried setting the default values for those fields as forms!yourForm!yourField ?
    oh yeah... documentation... I have heard of that.

    *** What Do You Want In The MS Access Forum? ***

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •