Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    163

    Question Unanswered: Unable to install Analysis Service SP3

    Hi,

    Shortly after I run the setup file of AS SP3, I get a Dialog box with the following error message:

    "An error occurred during the move data process: -145"

    Can someone please guide what this is and how this can be solved.

    Many many thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    India
    Posts
    523
    Disable the following services:
    All SQL services (DTC, MSSQLServer, SQLAgent, etc.)
    All IIS Admin and Web (IIS Admin, FTP, SMTP, WWW, etc.)

    Reboot; Install the Service Pack.

    also u may want to check This

  3. #3
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    163
    Quote Originally Posted by harshal_in
    Disable the following services:
    All SQL services (DTC, MSSQLServer, SQLAgent, etc.)
    All IIS Admin and Web (IIS Admin, FTP, SMTP, WWW, etc.)

    Reboot; Install the Service Pack.

    also u may want to check This
    Many thanks harshal. I'll give it a try and get back to you.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    163
    Hi harshal,

    I'm almost there.... I had to remove Analysis Services and then re-install it. It's working but there's a new problem

    Despite applying SP3 (for AS) I am getting v 8.00.382 for AS (which represents SP1). I have tried a couple of things but it seems that SP3 is just not getting applied (for Analysis Services).

    Any ideas?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •