Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    41

    Unanswered: connecting to oracle through web app

    Hello I have following problem during connection to oracle database:
    I have web server and oracle server separatelly... web server is w2k3 server with oracle client 9i and oo4o, database server is w2k server with oracle database 9i. I use oo4o for connecting to the database... but during creating oradatabase object I get ora-12705 error "Invalid or unknown NLS parameter value specified". If I use sqlplus everything is ok!
    I've checked registry ORAHOME\HOME0\NLS_LANG at client and server and its same on both.

    Does anybody know where is a problem?

    Thanks for any advice.

    Ondra

  2. #2
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Where the Surf Meets the Turf @Del Mar, CA
    Posts
    7,776
    Provided Answers: 1
    >I've checked registry ORAHOME\HOME0\NLS_LANG at client and server and its same on both.

    >Does anybody know where is a problem?
    It seems you said that you have a webserver, you might want to check it.
    You can lead some folks to knowledge, but you can not make them think.
    The average person thinks he's above average!
    For most folks, they don't know, what they don't know.
    Good judgement comes from experience. Experience comes from bad judgement.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    41
    I've already checked web server and the LANG setting is the same as db server.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •