Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    85

    Unanswered: Header wont show in the report

    when i email a report. the Header and footer and the lines wont show. I send it through .RTF format. whats the story Morning Glory. i spend all this time making it look perty and then it produces somehting lack lusture any advice my fellow Access comrades

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Swindon, UK
    Posts
    86
    Are you using this option?

    DoCmd.OutputTo acReport, RptName

    I personally send report using HTML in the following way

    DoCmd.SendObject acSendReport, RptName, acFormatHTML

  3. #3
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    85
    stDocName = "dailyreport"
    DoCmd.SendObject acReport, stDocName

  4. #4
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    96
    what happens if you specify the format to be sent?
    DoCmd.SendObject acReport, stDocName, acFormatRTF

  5. #5
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    85
    still looks the same. even when i send it through HTML when it prompts me how i want to send it. is still wont add the lines and header

  6. #6
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Swindon, UK
    Posts
    86
    not sure why that is then, have tried tcreating another report to see if it happens again

  7. #7
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    85
    i have created numerous reports. but the damn header just wont show... it will show up in the acess but not when i send it. :'(

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •