Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    6

    Question Unanswered: performance condition alerts are not working

    Hi,

    I've a problem with my alerts on a SQL 2000 SP3.

    I can not add sql server performance condition alerts. The table master..Sysperfinfo is empty.
    And the existing ones doe not work properly.

    I've already tried unlodctr & lodctr en rebooted the server more than once. But it didn't work.

    Can someone help me with this problem ? thanks !!!

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    734
    When you open up performance monitor, do you have any performance counters that work?
    MeanOldDBA
    derrickleggett@hotmail.com
    When life gives you a lemon, fire the DBA.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    6
    the other performance counters are working. It seems that only sql performance counters aren't working.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    734
    If you go to www.microsoft.com and type in "sql server missing performance counters", the first two posts deal with this issue. See if those help you out.
    MeanOldDBA
    derrickleggett@hotmail.com
    When life gives you a lemon, fire the DBA.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    6
    I work with sql 2000 sp3 and those solutions apply to sql 6.5 and 7.0. But I do have installed a hotfix of Mdac.
    Should I try the workaround described in http://support.microsoft.com/default...b;en-us;246328 , although it doesn't mention sql 2000 ?

  6. #6
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    In front of the computer
    Posts
    15,579
    Provided Answers: 54
    I'd check a previous thread for ideas!

    To borrow a line from a signature at SQLTeam.com:

    <yoda>
    Use the search feature you must. Answers you will find.
    </yoda>

    -PatP

  7. #7
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    6
    I've checked the previous threads and tried some ideas (unlodctr and lodctr) but it didn't work.
    can anyone give me another solution ?

    THANKS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •