Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10

    Unanswered: No "Exec Time " on event monitor output!

    In V7.2 evmon I always got Start,Stop and Exec Time for every executed SQL. Now in V8.1 FP3, I don't get any Exec times for my SQL:s !!
    Anyone knows what's up with that?

    Example from my event monitor output:

    59694) Statement Event ...
    Appl Handle: 16
    Appl Id: *LOCAL.a036.091792130234
    Appl Seq number: 8707

    Record is the result of a flush: FALSE
    -------------------------------------------
    Type : Dynamic
    Operation: Close
    Section : 4
    Creator : NULLID
    Package : SYSSH200
    Consistency Token : SYSLVL01
    Package Version ID :
    Cursor : SQL_CURSH200C4
    Cursor was blocking: TRUE
    Text : SELECT OBJ_ITEMID,OBJ_VERSION,OBJ_LIBRARYID,OBJ_COLLECTIO NID,OBJ_STGCLASSID,OBJ_MGTCLASSID FROM RMOBJECTS WHERE OBJ_VOL
    UMEID = 1 AND OBJ_ACTIONDATE <= CURRENT DATE AND (OBJ_STATUS = 'A' OR OBJ_STATUS='B') AND OBJ_ITEMID>' ' AND OBJ_LIBRARYID=1 ORDER B
    Y OBJ_ITEMID, OBJ_STGCLASSID
    -------------------------------------------
    Number of Agents created: 1
    User CPU: 3.290000 seconds
    System CPU: 0.450000 seconds
    Fetch Count: 0


    In V7.2 I got something like this:

    68) Statement Event ...
    Appl Handle: 2156
    Appl Id: *LOCAL.a020.030918133400
    Appl Seq number: 0001

    Record is the result of a flush: FALSE
    -------------------------------------------
    Type : Static
    Operation: Execute
    Section : 1
    Creator : TST001
    Package : BERAKNIN
    Cursor :
    Cursor was blocking: FALSE
    -------------------------------------------
    Start Time: 19/09/2003 10.33.21.811547
    Stop Time: 19/09/2003 10.33.21.811867
    Exec Time: 0.000320 seconds
    Number of Agents created: 1
    User CPU: 0.000000 seconds
    System CPU: 0.000000 seconds

    I've turned on all monitor-switches in the DBM CFG.
    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10
    eh, now it's working ... dunno what's different but it's working :-)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •