Hi,
I'm new to postgresql Unix odbc (iodbc), and have encountered a problem that can't resolve it for a week now. When I'd executed the "iodbctest" program, no SQL is connected . I have search the web and this forum for any "ideas" as to what is wrong and can't find anything. I would really appreciate if anyone has any input to this problem.
Thank you in advance for any help on this!


Pasted below is what is currently downloaded and running:
1) Postgres 7.4.3 installed and have created several databases.
2) Downloaded IODBC Driver Manager: 03.51.0002.0224
3) .odbc.ini file content below

[ODBC Data Sources]
postsql1=PostgreSQL ODBC Drive


[postsql1]
Driver=/u7/uav/pgsql_odbc/lib/psqlodbc.so
Host=localhost
ServerType=Postgres
Database=testdb
Username=dbadm
ReadOnly=no
FetchBufferSize = 60
Port=5432


[ODBC]
Trace=1
TraceFile=/u7/uav/odbc.trace
Debug=1
DebugFile=/u7/uav/odbc.log
------------------------------------

4) odbcinist.ini file content
[PostgresSQL1]
Description=ODBC for PostgreSQL
Driver=/u7/uav/pgsql_odbc/lib/psqlodbc.so

[PostgresSQL]
Description=ODBC for PostgreSQL
Driver=/u7/uav/pgsql_odbc/lib/psqlodbc.so
FileUsage = 1

[ODBC]
Trace = 1
Pooling = No
FileUsage =1
CommLog =1
Debug = 1


5) output :
aloe 92% ./iodbctest
iODBC Demonstration program
This program shows an interactive SQL processor
Driver Manager: 03.51.0002.0224

Enter ODBC connect string (? shows list): ?

DSN | Description
---------------------------------------------------------------
postsql | PostgreSQL
postsql1 | PostgreSQL ODBC Drive

Enter ODBC connect string (? shows list)SN= postsql

Have a nice day.aloe 93%