Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    96

    Unanswered: http referrer is always empty

    Hi,
    i am using a simple script to see where the user is coming from
    Code:
     <%=Request.ServerVariables("HTTP_REFERER") %>
    But it seems to be always empty (I am not refreshing the page), can't figure out why,
    Thanking you for any help
    olivier

  2. #2
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    SoCal
    Posts
    721
    So you have one page with a link on it, and a second page with your above code, and it's still blank?
    That which does not kill me postpones the inevitable.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    96
    Hello,
    that's exactly it, can't figure it out

  4. #4
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    SoCal
    Posts
    721
    Sounds like your browser isn't sending the headers... do you have any security settings that would prevent it? Can you try from another computer?
    That which does not kill me postpones the inevitable.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    96
    Hi,
    just tested on another pc and i have the exact same problem

  6. #6
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    191
    These days, many people use software that will block the http_referer from being sent. I regularly track visitors to my sites, and about 1/2 of them have blank referers.
    Tim

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •