Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Maryland
    Posts
    152

    Unhappy Unanswered: Unbound Detail Portion

    Hi,

    Is it possible to papulate unbound form's detail portion with data with loop.

    Dim rsvendor As ADODB.Recordset
    Set rsvendor = New ADODB.Recordset
    rsvendor.Open "Select * from snow_vendors", CurrentProject.Connection, adOpenDynamic
    Do While Not rsvendor.EOF
    txtvendor = rsvendor("vendor_code")
    rsvendor.MoveNext
    Loop

    But this loop is not increamenting in rows, I mean all data is display in one text box even form format is "continous form".

    Any help will be highly appreciated.
    mr_roomi

  2. #2
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    The Bottom of The Barrel
    Posts
    6,102
    Provided Answers: 1
    If the form format is "continuous form", how is it supposed to iterate with no datasource?

    Short answer, no, you cannot do this. Why would you need to?
    oh yeah... documentation... I have heard of that.

    *** What Do You Want In The MS Access Forum? ***

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Maryland
    Posts
    152

    Unhappy Detail Form

    So it is not possible for increament manualy in detail unbound form, i mean , with code? I was tryingt to create a master detail unbound form like we use to do in VB or Developer 2000.

    Its not possible in VBA/MS ACCESS?

    Thanks for prompt reply.
    mr_roomi

  4. #4
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    The Bottom of The Barrel
    Posts
    6,102
    Provided Answers: 1
    I don't understand what you mean by a master detail unbound form. By definition a detail is bound to a master by a given key.
    oh yeah... documentation... I have heard of that.

    *** What Do You Want In The MS Access Forum? ***

  5. #5
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Maryland
    Posts
    152

    Master/Detail

    Hi,

    Data in detail form should display with the navigation in the master form with the help of SQL query. I mean, Data in detail form should display with sql query behind a Command Button.

    Is it possible?
    mr_roomi

  6. #6
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    The Bottom of The Barrel
    Posts
    6,102
    Provided Answers: 1
    Sorry, still lost.
    oh yeah... documentation... I have heard of that.

    *** What Do You Want In The MS Access Forum? ***

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •