Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    2

    Unanswered: Problems connecting to ase 11.9.2

    Hi All,
    This is my very first posting to this forum.
    Please indicate if I posted to the wrong place.

    I have an ase 11.9.2 installed on windows2k server. The client machines are on windows xp.

    I have successfully installed the sybase server on w2k and the client sybase products on xp.

    Everything was running fine untill I brought the server down in order to upgrade the memory space(ram).

    Eversince, whenever I try to connect from the client machines I get a ct_lib connection message("...between 2 endpoints fails).

    Even after reinstalling the Sybase Client Software on the machine, I get the same error message.

    Any help would be greatly appreciated.

    Thanks to all
    Karim

  2. #2
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    2
    Hi,
    this indicates a network error. Check network addresses (don't forget port numbers) in 'interfaces' files and odbc drivers.

    //Thorbjörn

  3. #3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    833
    configure your $SYBASE_HOME/ini/sql.ini file correctly

    you can check it using dsedit utility

  4. #4
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    2

    problems conneting to ase 11.9.2

    Hi All,
    Many thanks for your timely reply. I have re-setup my sql.ini file and now getting a desperating messaging:

    CT-LIBRARY error:
    ct_connect(): network packet layer: internal net library error: Unable t
    o find an available protocol driver structure


    Any help greatly appreciated.
    Karim

  5. #5
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    2
    Did you start the server ? Have you access to the Sybase on the server himself ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •