Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    12

    Unanswered: A simple FORM question

    After using a registration FORM without a problem, suddenly when I try to "Find" someone using it, I get this error message: "Error accessing File. Network Connection may have been lost." The Help key brings me to: "This Command will stop the Debugger."

    A new printer was recently installed on my Computer.

    The rest of my Access program is working okay.

    Any help with this will be greatly appreciated!

    An Access newby.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    9

    Quick question...

    Do you have a picture on the form?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    83
    refer to the Microsoft Knowledge base article : 304548

  4. #4
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by Jasonmr2
    Do you have a picture on the form?
    NO.

    I opened another FORM and did a "find" search and that form worked okay.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by skodidhi
    refer to the Microsoft Knowledge base article : 304548
    Where would I find that article?

  6. #6
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Canada
    Posts
    133

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •