Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    50

    Unanswered: Problem with building stored procedures

    Hi,

    I have a development environment (version 7.1 on windows nt)
    I have restored a copy for our development database to begin development for a new release of the application.
    When i build the stored procedures, they build fine.
    If i change and rebuild the stored procedures, they build fine
    But Once i run a stored procedure and then try to rebuild it i get the following errors :-


    FUSIONADMIN1.SP_POPULATE_REPORT_PARAMETERS - Failed to drop the stored procedure.

    FUSIONADMIN1.SP_POPULATE_REPORT_PARAMETERS - [IBM][CLI Driver][DB2/NT] SQL0970N The system attempted to write to a read-only file. SQLSTATE=55009

    FUSIONADMIN1.SP_POPULATE_REPORT_PARAMETERS - Create stored procedure returns -454.

    FUSIONADMIN1.SP_POPULATE_REPORT_PARAMETERS: [IBM][CLI Driver][DB2/NT] SQL0454N The signature provided in the definition for routine "SP_POPULATE_REPORT_PARAMETERS" matches the signature of some other routine that already exists in the schema or for the type. SQLSTATE=42723

    FUSIONADMIN1.SP_POPULATE_REPORT_PARAMETERS - Build failed.

    FUSIONADMIN1.SP_POPULATE_REPORT_PARAMETERS - Changes rolled back.

    Any Ideas,
    Dave

  2. #2
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    50
    Anyone have any ideas before i rebuild the box

  3. #3
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    48
    Let us know the fix pack which has applied. Next question is whether keepdari is yes or no.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •