Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    18

    Exclamation Unanswered: Help Database error

    I am receiving this error everytime I go to open my database

    "Index 1" isn't an index in this table. Look in the index collection of TableDef object to determine the valid index names.


    How do I correct this so I can open my database.

    Thanks,

    Karen

  2. #2
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    161
    modify the name of your index....
    No, you can verify if this index exist if you can open your db in design mode.
    Open your table in design mode and in the view menu select index.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    18
    I can't open the database. All I get is the error and when I click OK it goes away. I have tried repairing it but that doesn't work either.

    My users are still able to access it through the .mde files.

    Thanks,

    Karen

  4. #4
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    161
    it's an mde base ?

  5. #5
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    18
    The data and the forms have been separated into two different databases. A .mde file was made from the application.mdb. The users aren't have any problems using the system, but I can't open the data database because of the error 3015 I'm receiving when I try to open it.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    1,312
    Try opening a new database and then import the tables. Typically, when I have a corruption problem that a Repair won't fix (since you can't open the database) my next step is to import all the objects into a blank database. This works 95% of the time.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    18
    Thanks, I'm trying that now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •