Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    110

    Unanswered: Failed insert via Enterprise Manager

    Hey guys..

    Trying to insert a row via Enterprise Manager I get "object does not exist" error.. However it works on another server?!?

    The table name is aa.aabc .. So i know what the problem is.. it thinks that aa is the owner.. I can insert using query analyzer by using the following syntax: insert into [aa.aabc] ... but it fails using: insert into aa.abc .. for obvious reasons..

    I'm guessing it has something to do with the differences in the server config between the 2 servers as to why one server you can insert via enterprise manager and the other you cant..

    The collation is different as the ANSI warning and padding in the connection info..

    Can anyone else help me fix this problem, so that I can insert using enterprise manager?

    Cheers

  2. #2
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Jersey
    Posts
    10,322
    INSERT into EM Where?
    Brett
    8-)

    It's a Great Day for America everybody!

    dbforums Yak CorralRadio 'Rita
    dbForums Member List
    I'm Good Once as I ever was

    The physical order of data in a database has no meaning.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    110
    Databases --> Databasename --> Tables --> Tablename --> Return all rows.. Then you can scroll to the bottom row and insert in a similar way to access..

    THanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •