Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    7

    Unanswered: ontape backup failure

    Im using ontape utility to back up Informix database. Ontape s L 0.
    From time to time, even though I reboot the server I get the following message
    ... Archive failed - buc_fe.c : Archive API processing failed at line 241 for msgtype

    Program over.

    Any ideas how I can fix this problem?

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    New York
    Posts
    248
    What version of informix are you using? I remember seeing posts about this. I thint this is a bug in Informix. Research on the net or contact Informix

  3. #3
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    7

    informix version

    I am using informix Dynamic Server Version 7.30.UC2
    I didn't find any information about it on the net. The only matter close to it was a bug with onbar utility.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Argentina
    Posts
    780
    Hi,

    Please check parameter TAPEDEV, TAPEBLK and TAPESIZE.
    Check block factor on tape unit and review permissions on /dev/device-name.

    Gustavo.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    7

    This problem occur from time to time

    # System Archive Tape Device

    TAPEDEV /dev/rmt/ctape1 # Tape device path
    TAPEBLK 16 # Tape block size (Kbytes)
    TAPESIZE 20480000 # Maximum amount of data to put on tape (Kbytes)

    crw-rw-rw- 2 root sys 111, 0 Dec 10 01:44 ctape1

    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •