Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    58

    Unanswered: links do not work more after uploading online

    Dear members,
    Marry Chrismas,

    When i upload my website all the link do not work more..

    here is my index pade on local and everything works nice.

    <%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="1252"%>
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    <title>Quil</title>

    </head>

    <body>
    <%
    Session("status")="Home"
    %>

    <!--#include file="layout/maintable.inc"-->

    <td height="41" colspan="5">
    <table width="96%" border="0" id="tb_header">
    <tr>
    <td width="8%" height="67"><img src = "layout/Qlogo.bmp" border = "0"></td>
    <td width="75%" align="center">
    <!--#include file="layout/header.asp"--> </td>
    <td width="9%"> </td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="3" height="448"> </td>

    <!--#include virtual="/layout/menu_navigation.asp" -->

    <td width="801" valign="top"><p><strong>Home</strong></p>
    <p>Hier komt de tekst voor de introductie pagina </p></td>
    <td width="53"> </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="41" colspan="5"><table width="973" border="1" id="tb_footer">
    <tr>
    <td width="930" align="center">
    <!--#include file="layout/footer.inc"-->
    </td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </body>
    </html>



    I have also tried to use the foillowing syntax:
    <!--#include virtual="/layout/footer.inc"-->

    but it doesn't work at all

    Thans in advance...

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    New York
    Posts
    160
    are you sure the server you uploaded to supports ASP ?
    Beyond Limitation

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    58
    thank you for the answer,

    the server support ASP ..


    any help will be gratiful

  4. #4
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    New York
    Posts
    160
    does the images appear?
    Beyond Limitation

  5. #5
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    58
    Thank you Vextout for your quick answer..

    indeed yes the image appears very wel but the rest not..

    thank you in advance for any help

  6. #6
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    58
    I have the following erros when uploading:

    1) Starting request
    TYPE A
    Error reading response from server.

    2) PASV
    It appears that the connection is dead. Attempting reconnect...

    Thank you in advance...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •