Results 1 to 7 of 7

Thread: Need some help

  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    4

    Unanswered: Need some help

    Im having problems with this program that doesnt seem to be supported by the creater anymore. I will add the program here and the file needed to recreate the problem. If anyone at all can tell me how to fix or if you can fix it yourself I would be forever grateful.

    The error I get is: Data type conversion error. The program creates an debug log which can be found in the xsslseason\hhrecord directory. (this gets created when you run the program)

    Directions on how to use the program are also included in the zip

    The program is below the file which is to big to upload can be found here
    http://mysite.verizon.net/res1key1/s...files/xssl.zip
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    4
    bump..........................

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    36

    Need some help??

    Is this even MS Access...

    I have never seen that type of files in Access before..

    Don't know how to open so can't help...

  4. #4
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    4
    Its a program once run it creates a database thats ms access

  5. #5
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    The Bottom of The Barrel
    Posts
    6,102
    Provided Answers: 1
    I'm not touching that with YOUR 10 foot pole.
    oh yeah... documentation... I have heard of that.

    *** What Do You Want In The MS Access Forum? ***

  6. #6
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    36

    ?

    After following the readme.txt and do'n what it sayd I got....

    Results viewable in
    c:\ ....\desktop\HHRecordnew\xssl\XSSLSeason\HHRecord\ HHRecord.htm

    htm file opens fine in opera... attached...

    Looks to work fine...??

    But this is over my head.... Looks to work.. but the mdb file is OLD didnt try to converit.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by theJedi; 12-28-04 at 15:09.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    4
    wierd. It must only do it when combined with previous seasons. :/

    On my computer I have the complete db which is to big to post anywhere. So I get a data conversion error only when its combined. :/ I am totally at a loss :/

    If you can contact me via aim would perhaps prove more fruitful.

    AIM: Tyriekfv

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •