Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3

    Unanswered: phpinfo() doesnt work

    Hi I'm a total noob man.

    i tried some basic scripting in php like:

    <?php

    phpinfo();

    ?>

    and when loaded to the browser... i got no response or anything..

    but some php prints work on other scripts that i have. so i guess my php is working (or not), but the code above just dont return anything...

    Bhengskie

  2. #2
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    4
    Hi ,

    did you solve u r php info problem?

    please let me know the solution ,if aou already solved it.

    thanks


    Quote Originally Posted by GuerillaGeek
    Hi I'm a total noob man.

    i tried some basic scripting in php like:

    <?php

    phpinfo();

    ?>

    and when loaded to the browser... i got no response or anything..

    but some php prints work on other scripts that i have. so i guess my php is working (or not), but the code above just dont return anything...

    Bhengskie

  3. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3

    phpinfo() doesnt work

    not yet man... i dont somebody is interested in answering simple questions like these.... poor me...

  4. #4
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    4

    oci8 info

    Hi,

    just put oci.dll to u r system32 directory,,,,

    i put in system32, it works..



    mahe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •