Results 1 to 4 of 4

Thread: OMG - Help!

  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Moorpark, CA
    Posts
    104

    Exclamation Unanswered: OMG - Help!

    I created a workgroup file for a DB that I created. I have the print out in front of me. After it allowed me in to the DB that first time (after created), it will not let me back in! It is now saying the the account and/or password are invalid. The only one that works is the admin and for some reason they set that account up as user permission only (nothing!).

    On top of everything, it is applying the workgroup file to every one of my DBs so I cannot get in to any of them! Please help! I don't know what is wrong! It won't even let me create a new DB so that I can copy the contents of the DBs in to new ones and start over!

    Help!

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    MI
    Posts
    3,713
    Run your WorkGroup Administrator program and rejoin the System.mdw ...
    Back to Access ... ADO is not the way to go for speed ...

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Moorpark, CA
    Posts
    104

    Talking

    I will still consider you the Grand Poobah if you re-explain your post in more detail (like where these things are...). I hope when you speak of administrator you do not mean of the whole computer (IT guys have that-not me).

  4. #4
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    MN US
    Posts
    313
    Looks like his GradPoobahness is out....

    Go to Tools->Security->Workgroup Administrator->Join->Browse

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •