Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Sep 2006

    Unanswered: Import Wizard - "Property not found" error

    Greetings Everyone,

    New to the board and excited to share knowledge.

    Getting an error when trying to import data. This data is in a format that
    I have imported countless times with no issues. The Access DB is on a
    network drive, and has never produced this error before.

    The import wizard gave an error "Property not found" with an 'OK' button at the final import stage. Any thoughts? Could someone have changed a startup setting for this DB? I checked for that but did not see anything peculiar.

    Your mindshare is appreciated


  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Madison, WI

    Import problem

    Maybe it has something to do with the Import Specifications in MSAccess. I've had to deal with setting the Import Specifications in the past and it's a pain. Sometimes you get something screwy happen and you may want to look at that to see if it might be related to your problem somehow. I think you can only look at/tweak the import specifications when you are importing a file - not sure though - been a while.
    Last edited by pkstormy; 09-06-06 at 20:09.
    Expert Database Programming
    MSAccess since 1.0, SQL Server since 6.5, Visual Basic (5.0, 6.0)

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Thanks PKStormy. Considered that too, but when creating a new Access DB, and importing that same file as a test, I had no problems. Seems to be a permission setting or something on the first DB. Does anyone have any other ideas?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts