Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    PR
    Posts
    4

    Question Unanswered: Crystal Reports 8.5 - subreport problem

    I inserted a subreport that was created as a copy from another one used on the same report. The purpose is to change the logic from the other one. But when I previewed it, it did not bring any data. The message printed is "no data". What can be happening? Did I miss something?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Liverpool, UK
    Posts
    15
    Check out the SQL. How does it look?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    PR
    Posts
    4

    Crystal Reports 8.5 - subreport problem

    Working in Crystal Reports 8.5, how can I view the sql code of this report?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Liverpool, UK
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by admaldo
    Working in Crystal Reports 8.5, how can I view the sql code of this report?
    I'm using CR v7.

    When I need to look at the SQL query, I go to Database->Show SQL Query on the toolbar and this brings up the SQL. Same for checking out the code in sub-reports if you need to.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    PR
    Posts
    4

    Crystal Reports 8.5 - subreport problem

    This option for this report is inactive, as you can see in the attachment included.
    Attached Files Attached Files

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •