Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2

    Unanswered: something wrong with php page (was "Hey All!")

    Hey everyone, I am a n00ber to this forum, especially forums of this type. I happened across this one using ask.com search engine looking for a resolution to my problem that keeps occuring on this page www.showyourpic.com/rating.php i dont know where i am to look in order to resolve this problem in the coding. I have included a portion of the code that is on the main site which cannot be viewed by public source. If someone could please direct me to the correct place to post this, that would be much appreciated. Thank you.

    Sample code

    <tr>
    <td height="2" class="readtext" width="15%"><b>
    <input onclick="submitForm(4,<?=$image_id?>)" type="radio" name="vote">
    </b></td>
    <td class="readtext" height="2" bgcolor="#FFFFFF" width="35%"><b>4</b></td>
    <td width="15%" class="readtext" height="2"><b>
    <input onclick="submitForm(3,<?=$image_id?>)" type="radio" name="vote">
    </b></td>
    <td width="35%" class="readtext" height="2" bgcolor="#FFFFFF"><b>3</b></td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="15%" class="readtext" height="2"><b>
    <input onclick="submitForm(2,<?=$image_id?>)" type="radio" name="vote">
    </b></td>
    <td class="readtext" bgcolor="#FFFFFF" width="35%" height="2"><b>2</b></td>
    <td width="15%" class="readtext" height="2"><b>
    <input onclick="submitForm(1,<?=$image_id?>)" type="radio" name="vote">
    </b></td>
    <td width="35%" class="readtext" height="2" bgcolor="#FFFFFF"><b>1</b></td>
    </tr>

    Im unsure if it is a database problem or php problem or what.

    Thanks again

  2. #2
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    20,002
    i'll move your thread to the php forum

    by the way, that page you linked to doesn't exist

    also, you neglected to mention what the problem is

    rudy.ca | @rudydotca
    Buy my SitePoint book: Simply SQL

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2
    I apologize, I had a friend also take a look at the page, by using the same link and it was giving a page not displayed error. By clicking it just now, it worked for me, i am unsure about that either.
    The page was being displayed correctly for quite a while, until one day it started being displayed erratically, not displaying the image and incomplete page loading. It loads up a portion of the page, then stops and displays a bit of the code that belongs to the page. We paid someone to program the site, they did a poor job, then did not complete the project and have since disappeared, i would just like to rectify this problem before I hire another set of programmers in the future (not near. lol) to complete the project.
    Once again, i apologize for the linking issue, if you are able to help me, visit www.showyourpic.com and click on rate female/male link and the error should occur as stated above.

    Thank You

    PS. Thank you for moving my post to the correct location, without conflict. lol.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    20,002
    tried both links off the home page

    http://www.showyourpic.com/rating.php?ratefor=men
    http://www.showyourpic.com/rating.php?ratefor=women

    both show "the page cannot be displayed" error

    is that the error you're talking about?
    rudy.ca | @rudydotca
    Buy my SitePoint book: Simply SQL

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •