Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Weatherford TX (Between Fort Worth and Abilene)
    Posts
    57

    Unanswered: Tab Control display problem

    I have a form that I have set up that uses a tab control. I have set the background color of the form to blue and have set the back style property of the tab control to transparent. On some users computer that tab control is transparent, but on some other users computer the tab control is the default gray. I dont know of any settings on the users computers that could cause the tab control to loose its transparency.

    Can anyone help me? Why would the tab control display differently on different computers, normal on some and transparent on others?

    Thanks
    GEM

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Posts
    1,191
    I've had some troubles similar to yours before. I did some research and found out how to fix a problem like this. If you go Tools > Options..., and go to the Forms/Reports tab, uncheck the box "Use Windows Themed Controls on Forms". This worked for me, and since then, I always leave this unchecked (not sure what you gain from checking it). Give it a try.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Check Box.JPG  
    Me.Geek = True

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Weatherford TX (Between Fort Worth and Abilene)
    Posts
    57
    Thanks for your help. The fix worked perfectly!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •