Results 1 to 2 of 2

Thread: Printing issue

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1

    Unanswered: Printing issue

    Greetings all,

    I have an issue with printing "two-up" labels on a Zebra 2844 TT printer. The label has 5 lines of text. All the text is well within margins. Page setup points to correct printer and label template, Across, then Down, and Fixed Margins unchecked.

    The issue is the first pair of labels print okay. The second label pair prints the fifth line one line low so the last line of text ends up on the non-print area. The third pair is skipped altogether. The remaining records print okay until the end. All the records are printed - i.e. no record is skipped, just the second and third pair of labels is wasted.

    My work-around has been to insert dummy records at the beginning of each print cycle. It's a waste but at least I get all the records printed correctly.

    Since I do a lot of one-off printing, there is considerable waste as each label cost $.05/label.

    Any help or guidance would be most appreciated.



    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    22
    It sure sounds like you do not have the Body sized correctly. You can tell if the amount off is increasing or decreasing between each label. Do you have automatic sliding parts going on or something like that?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •