Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1

    Unanswered: SendObject command & Lotus Notes

    Hi all! Hope everyone had a great holiday! Anyway, I am using the SendObject command in a macro to send a report via email as a snapshot. The output is great except for 2 problems.
    1. In the "To" field, I only have one email address listed, but when it opens up Lotus, it puts the address in twice (with a space between each)
    2. In the "Message Text" field, whatever I write is put in behind the FIRST email address and not in the body of the email, which is where it should be.

    I am assuming that this is an issue because of going from Access to Lotus, instead of Outlook. Any help would be greatly appreciated.

    Thanks,
    Greg
    Last edited by rglaudio; 12-26-07 at 17:01.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    4,049
    I would assume the same thing - going from Access to Lotus Notes is probably the problem... and it's one weird system imo. TBH, I didn't know the thing was still around
    Owner and Manager of
    CypherBYTE, Microsoft Access Development Specialists.
    Microsoft Access MCP.
    And all around nice guy!


    "Heck it's something understood by accountants ... so it can't be 'that' difficult..." -- Healdem
    "...teach a man to code and he'll be frustrated for life! " -- georgev

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •