Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Czech Republic
    Posts
    82

    Unanswered: How to set database online?

    Hello,

    how can I set database online after load?

    Thanks for hint

    David

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Location
    South Africa
    Posts
    1,365
    Provided Answers: 1

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Czech Republic
    Posts
    82
    Thanks pdreyer!

  4. #4
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1

    How to set database online

    Just write:

    database online [database-name]

    Where [database-name] is the name of your database you want to put online.

  5. #5
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pune(India)
    Posts
    32
    online database db_name
    --
    Thanks
    Gopal Pawar

  6. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    545
    Provided Answers: 4
    A 3 year old topic, already answered and resolved, and still 2 new reactions.
    I'm not crazy, I'm an aeroplane!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •