Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    288

    Unanswered: DB2set command HELP

    I am having a hard time getting Domain authentication to work and now I suspect that the Instance is set up to use Local authentication.

    I found a blurp in the HELP that says if DB2 DB Manager is not running on a domain controller then you should issue:
    db2set -g DB2_GRP_Lookup=Domain

    I may want to do this.. but what is the command to CHECK this parameter first?????

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    4,292
    Provided Answers: 5
    db2set -all

    Andy

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    288
    I guess I'm just missing something then..

    when I do a db2set -all I get:

    DB2PATH
    DB2INSTPROF
    DB2COMM
    DB2_EXTSECURITY
    DB2SYSTEM
    DB2PATH
    DB2INSTDEF

    what does it mean when DB2_extsecurity is set to yes?

  4. #4
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    4,292
    Provided Answers: 5

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    288
    DB2 version 9.1 on Windows Server 2003

  6. #6
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    4,292
    Provided Answers: 5
    Quote Originally Posted by itsonlyme44
    DB2 version 9.1 on Windows Server 2003
    Check out the web sites I provided.

    Andy

  7. #7
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    288
    doing that now.. Thanks so much for your help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •