Results 1 to 8 of 8

Thread: Banner

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    16

    Exclamation Banner

    i hate to be the one to complain but we cant use the forum search because that annoying 'big' banner is in the way and i'm not clicking on it. there is no way to search the forums because the search box appears underneath the baner so nobody can type anything in to search

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    11,434

  3. #3
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Arizona, USA
    Posts
    1,848
    Quote Originally Posted by ruler
    i hate to be the one to complain but we cant use the forum search because that annoying 'big' banner is in the way and i'm not clicking on it. there is no way to search the forums because the search box appears underneath the baner so nobody can type anything in to search
    what browser are you using? I've tried it with IE and Firefox, and the search text box is on top...
    Lou
    使大吃一惊
    "Lisa, in this house, we obey the laws of thermodynamics!" - Homer Simpson
    "I have my standards. They may be low, but I have them!" - Bette Middler
    "It's a book about a Spanish guy named Manual. You should read it." - Dilbert


  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    16
    firefox but with IE it seems to be ok because i dont see the banner at all, its just a white speace instead of the banner

  5. #5
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Arizona, USA
    Posts
    1,848
    by any chance do you have any of the Accessibility Options checked on the control panel (the wheelchair icon) ???

    I had enabled some of the high contrast font enhancements as a trial, and it caused some similar types of issues with the browsers.
    Lou
    使大吃一惊
    "Lisa, in this house, we obey the laws of thermodynamics!" - Homer Simpson
    "I have my standards. They may be low, but I have them!" - Bette Middler
    "It's a book about a Spanish guy named Manual. You should read it." - Dilbert


  6. #6
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    11,434
    Oh you know what, I actually have this very same problem, who knew!

    Latest version of FireFox (2.0.0.13) with no out of the ordinary settings.

    Just tested in IE7, again, nothing too out of the ordinary and the same problems!

    And the answer is because the search box's z-index is 50, while the banner is 1151.

    Can it be fixed now please *flutters eyelashes*
    George
    Home | Blog

  7. #7
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    16
    all of my forum settings are as standard.
    thanks

  8. #8
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    11,434
    This issue appears to have been fixed. If anyone else experiences this again respond to this thread.

    Cheers,
    George
    George
    Home | Blog

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •