Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Johannesburg, South Africa
    Posts
    15

    Unanswered: Does user of access require Access installed?

    Hello all,

    I recently started with learning Access 2007, and I did not found anywhere answer to my question, does finished Access database have got its own gui, or requires access to be running while using database.

    I appretiate if someone can help me to find this answer, or at least put me to the right direction.

    Thanks in adwance

    Regards
    Srdjan

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    out on a limb
    Posts
    13,692
    Provided Answers: 59
    for an access application every user must have either a copy of Access, a copy of licensced libraires (for DAP's.. no longer in 2007 I hear), or a copy of runtime. runtime used tobe part ofthe the offcie developer edition, and I think these days can be donwloaded Foc from Microsoft

  3. #3
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    11,434
    Provided Answers: 10

  4. #4
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Johannesburg, South Africa
    Posts
    15
    Thank you healdem !
    Thank you georgev !

    Your answers help me a lot, in my exploration of the Access

    Regards
    Srdjan

  5. #5
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Sorry I don’t know more about it. I can not help you to find this answer.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia
    Posts
    217

    Question How about Access 2003 ?

    I see, so Runtime for Access 2007 can be downloaded free of charge.

    But how about Access 2003 ? Would you tell me where can I get the Runtime Compiler and Runtime Software for Access 2003 ?
    Is it also free ? Or do I have to pay ?

    Thank you very much in advance.

    ________
    Lepanto

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •