Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    24

    Unanswered: Subform-Query-Report problem

    Hello,
    I have one form name "FerieIntegrazioni" what have one subform "Feriefatte sub". In this subform is one bottom for open two report. This report is made from one query "StampaFerie" This query receive two info present is subform.
    In query I put this two criteria:
    [Forms]![Ferieintegrazione]![Form]![FerieFatte sub]![PersonaID]
    [Forms]![Ferieintegrazione]![Form]![FerieFatte sub]![FerieFatteID]

    Both info PersonaId and FerieFatteId is present in subform.
    Problem is when I press bottom to open two report I receive window: "Enter Parameter Value".
    Where I made mistake?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    4,049
    Try Forms!Ferieintegrazione![FerieFatte sub].Form!PersonalID

    http://www.mvps.org/access/forms/frm0031.htm
    Owner and Manager of
    CypherBYTE, Microsoft Access Development Specialists.
    Microsoft Access MCP.
    And all around nice guy!


    "Heck it's something understood by accountants ... so it can't be 'that' difficult..." -- Healdem
    "...teach a man to code and he'll be frustrated for life! " -- georgev

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    24
    Thanks, it's work!
    Only problem is that it is very slow. To open two report it's take 28 second.
    Note that is in all just 68 record and all is filtered so show before press report maximum 5 record.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    4,049
    Glad it's working for you

    I can't say anything about the speed issue since I know nothing of your structure or where the tables are, how the queries are structured etc.
    Owner and Manager of
    CypherBYTE, Microsoft Access Development Specialists.
    Microsoft Access MCP.
    And all around nice guy!


    "Heck it's something understood by accountants ... so it can't be 'that' difficult..." -- Healdem
    "...teach a man to code and he'll be frustrated for life! " -- georgev

  5. #5
    Join Date
    May 2008
    Posts
    24
    Problem resolve, but don't know how
    My question was more general as I think in first that for "code" delay report open. Now is all ok.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •