Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6

    Red face Unanswered: Error installing Content Manager v8.3 on AIX 5L

    HI !
    I have the following error when I try to install CM 8.3 on AIX 5.3:

    The deployment or undeployment of resource manager application failed. Return code = 142.

    cminstall.log shows that it fails when deploying RM Application on WAS.
    I've searched the WAS log - SystemOut - but it has nothing meaningful.
    Also it seems that it's not a problem of node name.

    The software context is:
    DB2 Universal Database Enterprise Server Edition V8.1.1.72 (v8.1 @ FP7a = v8.2)
    WebSphere Application Server V5.1.1 (v5.1 @ FP1)
    IBM HTTP Server V1.3.28.0
    Global Security Kit V7.0.1.16
    AIX V5.3

    I have no more ideas....
    I attach cminstall.log (cminstall.log.txt)

    TIA for every information.

    Adi
    Attached Files Attached Files
    Last edited by adyt; 05-09-08 at 10:52.

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6

    Unhappy

    Any suggestion?
    No one faced this?


    Quote Originally Posted by adyt
    HI !
    I have the following error when I try to install CM 8.3 on AIX 5.3:

    The deployment or undeployment of resource manager application failed. Return code = 142.

    cminstall.log shows that it fails when deploying RM Application on WAS.
    I've searched the WAS log - SystemOut - but it has nothing meaningful.
    Also it seems that it's not a problem of node name.

    The software context is:
    DB2 Universal Database Enterprise Server Edition V8.1.1.72 (v8.1 @ FP7a = v8.2)
    WebSphere Application Server V5.1.1 (v5.1 @ FP1)
    IBM HTTP Server V1.3.28.0
    Global Security Kit V7.0.1.16
    AIX V5.3

    I have no more ideas....
    I attach cminstall.log (cminstall.log.txt)

    TIA for every information.

    Adi

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6

    Unhappy


  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6

    Red face

    ????????????

  5. #5
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6

    Unhappy


  6. #6
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    1,605
    Hi,
    Are you sure this is DB2 problem? I can't see any DB2 error.
    Grofaty

  7. #7
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6
    Thank you, grofaty! It's not a DB2 problem, but where else should I post it?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •