Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    10

    Unanswered: how to check for required set of databases? (was "please help")

    how to check for required set of databases in SQL server?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    272
    The database 'master' has a view sys.databases that lists all databases on that particular instance.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    10

    thank u for ur reply

    but my question is after getting the list of databases how to select some required databases(which are created while program execution)

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    11,434
    Provided Answers: 10
    Are you after the USE statement?
    George
    Home | Blog

  5. #5
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    10

    no

    actually i am developing a program in which after selecting a source server i can retrieve the databases in that server.
    After getting all the databases i have to use only diagnosed databases.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Long Island
    Posts
    696
    Quote Originally Posted by umachaitanyaa
    actually i am developing a program in which after selecting a source server i can retrieve the databases in that server.
    After getting all the databases i have to use only diagnosed databases.

    diagnosed with what ???? DBverticulitus ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •