Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    May 2003
    Location
    UK
    Posts
    233

    Unanswered: Autofill combo box

    I have a combo box that when you type in it it predicts the number you are typing in and takes you to this record. I want to turn this off.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    11,434
    Provided Answers: 10
    Check out the Auto Expand property
    George
    Home | Blog

  3. #3
    Join Date
    May 2003
    Location
    UK
    Posts
    233
    Simple when you know how.

    Why don't they call autofill property.


    Cheers

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    11,434
    Provided Answers: 10
    Po-tay-to, po-tah-to
    George
    Home | Blog

  5. #5
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    4,049
    I thought it was called Auto Complete?!
    Owner and Manager of
    CypherBYTE, Microsoft Access Development Specialists.
    Microsoft Access MCP.
    And all around nice guy!


    "Heck it's something understood by accountants ... so it can't be 'that' difficult..." -- Healdem
    "...teach a man to code and he'll be frustrated for life! " -- georgev

  6. #6
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    11,434
    Provided Answers: 10
    Quote Originally Posted by StarTrekker
    I thought it was called Auto Complete?!
    to-MAY-toh, to-MAH-to
    George
    Home | Blog

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •