Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    16

    Unanswered: n00b question - oracle 10g - cant login

    Hello,

    I am using the following URL to get into my oracle 10g console:

    http://w2k3was61ora10:1158/em/console/logon/logon#

    Now, I enter my credentials, and I click on the login button. Absolutely nothing happens, no errors or anything.

    Can anyone help?

    Thanks,
    Darshan

  2. #2
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    796
    Provided Answers: 1
    I would expect the situation that you are experiencing to occur when the account details are incorrect. Have you tried connecting to the Db in a SQL session, using your credentials, to confirm that they are correct?

    Does your account have the correct privileges assigned to it to enable it to use DBConsole?

    Failing all that:

    Have you tried connecting to the console from the server itself (assuming that at the moment you're attempting to connect from a PC)? What result do you get?

    Have you tried stopping & restarting the DBConsole service (assuming you are using Windows 2003, as the hostname suggests)?
    90% of users' problems can be resolved by punching them - the other 10% by switching off their PCs.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    796
    Provided Answers: 1
    One more question:

    Did it never work, or did it work but then stop?
    90% of users' problems can be resolved by punching them - the other 10% by switching off their PCs.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •