Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3

    Red face Unanswered: ODBC link to a Progress 10.1a database fails to retrieve data.

    Hi
    We are developing a solution that has to work with MSAccess 2007 or Visual Studio 2008 as front-end and a Progress 10.1a database. We succeed to connect to all the SYSPROGRESS tables and retrieve its data.
    The same doesn't work with the PUB. tables. Everytime we try to retrieve data from them we recieve a message stating that we mis-spelled the table name.
    Does anyone know what is happening, help please!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1
    I used the fallowing workaround from the Progress knowledge base:

    To resolve this error, set WorkArounds2=8192 for the affected data source. This can be done by using the Registry Editor (RegEdit).

    1. Run RegEdit

    2. Locate the ODBC DSN in the Registry:

    For a USER Data Source, go to HKEY_CURRENT_USER -> Software -> ODBC -> ODBC.INI -> YourDataSourceName
    For a SYSTEM Data Source, go to HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> ODBC -> ODBC.INI -> YourDataSourceName

    3. Click on the folder for your data source; from the menu choose:
    Edit -> New -> String Value

    4. Set the name of the new string value to be WorkArounds2

    5. Double click on WorkArounds2 in the right hand panel; this will bring up a dialog box with a data value field

    6. Change the data value to 8192

    7. Click OK

    8. Close RegEdit

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •