Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    19

    Unanswered: Flash & Ms Access

    Shalom.

    I wondering if ms access can be embed with flash? or
    can flash be front_end and ms Access be back_end??

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    4,049
    You would need to ask some Flash pros for that, not Access ones.
    Owner and Manager of
    CypherBYTE, Microsoft Access Development Specialists.
    Microsoft Access MCP.
    And all around nice guy!


    "Heck it's something understood by accountants ... so it can't be 'that' difficult..." -- Healdem
    "...teach a man to code and he'll be frustrated for life! " -- georgev

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    265
    Flash is web page tool not a access tool. It was originally used to show something was happening before broadband speeds made rendering much faster. I believe though it has been reincarnated.

    Simon

  4. #4
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    19

    flash...

    If Flash can be front_end for ms access... it's gotta be great. As ur all aware of, flash have a great features.

    Yup, i do luv ms access, i've done a great things with it, but, my question is simple... can ms access embed with flash???

    thanks...

  5. #5
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    4,049
    See post 2.
    Owner and Manager of
    CypherBYTE, Microsoft Access Development Specialists.
    Microsoft Access MCP.
    And all around nice guy!


    "Heck it's something understood by accountants ... so it can't be 'that' difficult..." -- Healdem
    "...teach a man to code and he'll be frustrated for life! " -- georgev

  6. #6
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    out on a limb
    Posts
    13,692
    Provided Answers: 59
    I've never done it, Ive never had the need to do it but Im told that Flash can read data from Databases (whether thats doen directly from flash itself, or there is an interface element inbetween the db and flash I dunno.

    So in short yes you can use Access as a source of data for a flash executable, as to how you do it I dunno, I suspect most people here wouldn't know, and as StarTrekkewr points out you'd be better off approaching a Flash forum rather than a db forum
    I'd rather be riding on the Tiger 800 or the Norton

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •