I am using the sqlsvr jdbc driver v1.1 with wls 10, and when I start up my application here is what I am seeing:

java.sql.SQLException: Unexpected exception while enlisting XAConnection java.sql.SQLException: XA error: XAResource.XA_OK start() failed on resource 'resourcetx': XA_OK
javax.transaction.xa.XAException: java.sql.SQLException: DTC_XA_STARTtatus:0 msg:*** SQLJDBC_XA DTC_ERROR Context: xa_start, state=5, StatusCode:107 (0x0000006B) ***
at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerXAResource.s tart(Unknown Source)
at weblogic.jdbc.jta.DataSource.start(DataSource.java :696)
at weblogic.transaction.internal.XAServerResourceInfo .start(XAServerResourceInfo.java:1183)
at weblogic.transaction.internal.XAServerResourceInfo .xaStart(XAServerResourceInfo.java:1116)
at weblogic.transaction.internal.XAServerResourceInfo .enlist(XAServerResourceInfo.java:275)
at weblogic.transaction.internal.ServerTransactionImp l.enlistResource(ServerTransactionImpl.java:508)
at weblogic.transaction.internal.ServerTransactionImp l.enlistResource(ServerTransactionImpl.java:435)
at weblogic.jdbc.jta.DataSource.enlist(DataSource.jav a:1407)
at weblogic.jdbc.jta.DataSource.refreshXAConnAndEnlis t(DataSource.java:1331)
at weblogic.jdbc.wrapper.JTAConnection.getXAConn(JTAC onnection.java:189)
at weblogic.jdbc.wrapper.JTAConnection.checkConnectio n(JTAConnection.java:64)
at weblogic.jdbc.wrapper.Connection.preInvocationHand ler(Connection.java:83)
at weblogic.jdbc.wrapper.Connection.getMetaData(Conne ction.java:413)

It only happened once, and when I restarted both the application box and the database it cleared up.

Any thoughts as to what might have caused this?

Thanks in advance for any insight

Regards,

J