Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1

    Question Unanswered: Hey is there any one to solve my problem

    I have build the database using access. And connect it on my asp page to make the website dynamic but there was a problem saying error on the line 8.
    so before doing any thing read this and go forward.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    20,002
    it looks like you have a problem on line 8

    and based on the copious (ha!) information you provided, that's about all that anyone can tell you
    rudy.ca | @rudydotca
    Buy my SitePoint book: Simply SQL

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    265
    You need to turn the Debug Mode on and you see the actual error.

    Simon
    Last edited by SimonMT; 12-23-10 at 20:04.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    1,618
    Or you could of course post the code for the problem page...

  5. #5
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,418
    Provided Answers: 7
    What does line 8 say
    hope this help

    See clear as mud


    StePhan McKillen
    the aim is store once, not store multiple times
    Remember... Optimize 'til you die!
    Progaming environment:
    Access based on my own environment: DAO3.6/A97/A2000/A2003/A2007/A2010
    VB based on my own environment: vb6 sp5
    ASP based on my own environment: 5.6
    VB-NET based on my own environment started 2007
    SQL-2005 based on my own environment started 2008
    MYLE
    YOUR PASSWORD IS JUST LIKE YOUR TOOTHBRUSH DON'T SHARE IT.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    265
    Did you put debug on and get the actual error?

    Simon

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •