Results 1 to 6 of 6

Thread: Max Memory

  1. #1
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pune(India)
    Posts
    32

    Unanswered: Max Memory

    How to see max memory of ASE from UNIX command prompt?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    545
    Provided Answers: 4
    Log in to the databaseinstance with isql, and execture sp_configure "max memory".
    I'm not crazy, I'm an aeroplane!

  3. #3
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pune(India)
    Posts
    32

    Max Memory

    Log in to the databaseinstance with isql, and execture sp_configure "max memory".

    Not from isql, can we see from UNIX o.s command promp?

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    545
    Provided Answers: 4
    Technically speaking, you can open an isql-session from the UNIX-prompt, but I gather you don't have access to the db-instance?
    There is a .cfg-file located in $SYBASE that contains a block [Physical Memory], with a row Max Memory. That values is either DEFAULT, or some altered value.
    I'm not crazy, I'm an aeroplane!

  5. #5
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pune(India)
    Posts
    32

    Replication Server

    How to know database is primary or replicated?

  6. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    545
    Provided Answers: 4
    That's a whole different topic. I don't have too much experience with Replication Server.
    Perhaps the documentation can shed some light on this?
    I'm not crazy, I'm an aeroplane!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •