Results 1 to 4 of 4

Thread: Synch Issue

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2

    Unanswered: Synch Issue

    Hi All,

    We are having a small issue in our office this week , on a typical day we would have about 50 outside employees synchronize to our database . All was fine up to last Friday but since then we are seeing the following message in the log file . ERROR : [-10052] The authenticate_user script returned 4000 , I can see from earlier logs that this should be returning 1000 , I'm new to this here as the person responsible actually finished last friday and I'm told they may have done something to make this happen . Can anybody give me some pointers to where I can look to see what might have happened. Thanks in advance.


    Regards

    Murray

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Location
    South Africa
    Posts
    1,365
    Provided Answers: 1
    Probably inside the login script.
    Use sp_displaylogin to find the proc name

  3. #3
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2

    Synch Issue

    Sorry about this but I have very limited knowledge on this , what do I do with sp_displogin ? where do I find it?

  4. #4
    Join Date
    May 2005
    Location
    South Africa
    Posts
    1,365
    Provided Answers: 1
    sp_displogin is a stored proc provided with ASE
    What version are you using?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •