Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    175

    Unanswered: Scrolling Through a Form

    I was playing around with some form properties, and somehow set something by mistake that I can't scroll down the form with the center of the mouse roller. Any ideas as to what I may have done?

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    New York State
    Posts
    1,178
    Did you perhaps set the Data Entry property to 'Yes'? Change it to 'No' to allow scrolling.

    Sam

  3. #3
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    175
    negative. this was not the issue.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    85
    check in form format, Scroll Bars, Set it to both
    set moveable to yes (shouldnt affect scrolling but check anyways)
    Mike
    ________

  5. #5
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    175
    I changed this property, but it's still not working.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    85
    can you attach the form in a zip file, maybe i can play around with it and get it, ust an option,
    Mike
    ________

  7. #7
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    175
    Um. Yeah. I don't know how to export it to a zip file. Sorry.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    85
    create a zip file then copy your file into the zip file

    eg.
    right click on desktop...new..compressed (zip) folder
    then drag your file you want to zip into the file.
    Mike
    ________

  9. #9
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    175
    It won't copy the file into the zipped folder. Don't worry about it. I'll play around some more.

  10. #10
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    175
    I got it. The "fit to screen" property was set to "yes". I believe that was keeping it from being able to be scrolled through. Bad combination of properties. Thanks for the help.

  11. #11
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    175
    Disregard. It's not working again. Any other thoughts?

  12. #12
    Join Date
    May 2004
    Location
    New York State
    Posts
    1,178
    In the form's Property Sheet, is the Default View set for Single Form? Was it previously set for Continuous Forms?

    Sam

  13. #13
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    175
    It is set to Single Form. I can't set it for anything else, because there is a subform contained within.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •