Results 1 to 4 of 4

Thread: Query problems

  1. #1
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    27

    Unanswered: Query problems

    I have a form that searches through criteria and runs a query for it, when I click search everything continues to come up even when I put in criteria, I thought it might be something with my query design but everything seems right, and when i just click on the query on the navigation pane it asks me for the criteria and it works perfectly, can anyone help me figure out why my form will not work?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    out on a limb
    Posts
    13,692
    Provided Answers: 59
    sounds like you are not setting the parameters when you requery

    what code do you have running after you make a change to each parameter
    I'd rather be riding on the Tiger 800 or the Norton

  3. #3
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    27
    I don't think that is the problem my form has a reset and it requeries everytime my search page opens, I have tried exiting and I close the query after every time I use it, I am not using any code either I am just using macros and the criteria fields in the query design. By the way, this whole search was working two days ago and now all of a sudden it doesnt and all I did was add records to the table.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    27
    everytime i hit my search button it closes and reopens my form so that it will always requery

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •