Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    May 2015
    Posts
    3

    Unanswered: Access Web App Popup Not Functional In Firefox?

    Hi,

    I have a client using the Firefox browser and when they click on a button that should open a popup form in an AWA, nothing happens. I've tested this myself on the most recent version of Firefox, and found that even if I disable popup blocking (uncheck it in the Options / Content area), I still cannot get the popup to work.

    I have no problem opening the same popup in IE and Chrome.

    Does anyone have a way of adjusting Firefox to allow for Access web app popups?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    268
    Provided Answers: 6

  3. #3
    Join Date
    May 2015
    Posts
    3
    Thanks, did look at this. Firefox is a fresh install for me, I don't use it other than now to test out this oddity. I haven't added any extensions or Add-ons, ... only extension is an e-web print with is already disabled.

    Still looking for an answer to this one. Thanks, though.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    out on a limb
    Posts
    13,692
    Provided Answers: 59
    is it possible you have popups blocked?
    I'd rather be riding on the Tiger 800 or the Norton

  5. #5
    Join Date
    May 2015
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by healdem View Post
    is it possible you have popups blocked?
    No - unchecked that already. Opened everything up- no popups are blocked.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •