I have a problem when running apache in a windows computer that has a wingate client installed for sharing a high speed internet connection. In fact, it works and has been working when the wingate client is off. If I turn the wingate client off and restart my computer, the apache server works fine, except sometimes when it just gets stock and windows displays some kind of "tty" problem. However, it will not run without restarting my computer, having the wingate client off. I don´t know what this "tty" thing is and the only thing i want is to get both of them running at the same time. I thought there was some conflict with the ports each program uses and tried changing the apache port in the httpd.conf file. Here is a summary of the errors that ocurred when doing this:

When changing the default port (80) to some other port like port 88 and restarting apache, i get an error message in the error log like this:
[Tue Jan 21 17:48:11 2003] [crit] (2)No such file or directory: make_sock: could not bind to port 80

When changing the default port (80) to some other port like port 8088 and restarting apache, i get an error message in the error log like this:
[Tue Jan 21 17:46:07 2003] [crit] (10045)(FormatMessage failed with code 317): Parent: WSADuplicateSocket failed for socket 112.
[Tue Jan 21 17:46:07 2003] [error] (2)No such file or directory: master_main: create child process failed. Exiting.
[Tue Jan 21 17:47:07 2003] [error] forcing termination of child #0 (handle 232)

I did a netstat -n over DOS and found as active connections port 1085 in my machine talking to port 2080 in the server and port 4838 in my machine talking to port 4816 in the server.

Anyone has some idea of what's going on? Any help will be greatly appreciated.