Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    6

    Unanswered: Informix error 25572

    Hi all.

    I am connecting to a Informix db via odbc.
    From one windows client it seems to connect ok but from another machine with same configuration i get the following error message when i try the obdc connection, informix error 25572.
    I have check my sqlhosts file and my services file and it uses
    turbo 1526/tcp
    No other application use this port on the client so to me it seems that it is no conflict
    Any idea, someone?

    Regards
    Stefan

  2. #2
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Belgium
    Posts
    534
    If you run on SOLARIS 8, it is a known issue:

    SCOPE:

    The following products and platforms are affected:


    PRODUCT NAME:
    Informix Dynamic Server 2000

    VERSION NUMBER:
    * 9.20.UCX and lower.
    * 9.21.FC1 and lower.

    HARDWARE VENDOR (PLATFORM)
    * SUN

    OPERATING SYSTEM VERSION:
    * Solaris 8

    PRODUCT NAME:
    Informix 4GL

    VERSION NUMBER:* 7.30.UC4 and lower.

    HARDWARE VENDOR (PLATFORM)
    * SUN

    OPERATING SYSTEM VERSION:
    * Solaris 8

    PRODUCT NAME:
    Informix Extended Parallel Server

    VERSION NUMBER:
    * 8.31.UC1 and lower

    HARDWARE VENDOR (PLATFORM)
    * SUN

    OPERATING SYSTEM VERSION:
    * Solaris 8

    PRODUCT NAME:
    Informix Client SDK

    VERSION NUMBER:
    * 2.40.UCX and lower

    HARDWARE VENDOR (PLATFORM)
    * SUN

    OPERATING SYSTEM VERSION:
    * Solaris 8


    RESOLUTION:

    Order the appropriate upgrade:

    1. Informix Client SDK 2.50.UC2 or greater.
    2. IDS.2000 or IIF.2000 9.21.UC1 or greater.
    3. IDS 7.31.FC6 or greater.
    4. I4GL and 4GL RDS 7.30.UC5 or greater.
    5. ISQL 7.30.UC5 and greater.
    rws

  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    6
    Thank you for your answer but no, i am not running Solaris 8.
    The database is on a NT4 platform and have version 7.31.TC4.
    I am trying to connect from another NT4 platform with Informix SDK 9.40.TC2.
    If i boot the database server the odbc connection works fine for one or two days, then i get the error message.
    From another client with W2K and same I-SDK installed i never have this problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •