Results 1 to 3 of 3

Thread: ontape -r hangs

  1. #1
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    28

    Unanswered: ontape -r hangs

    Running IDS 9.2 on an AIX 4.3.3 box...

    I attempted an ontape -r cold restore on an on-line instance, and discovered that I cannot do a warm restore of rootdbs. Then I brought the database off-line, su'ed to root, and tried ontape -r once again. All it does is hang there, doing nothing. Any ideas?

    I'm reading from an archive on disk...

  2. #2
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Bonn/Germany
    Posts
    152
    Normally ontape prompts for the first tape.

    Does this prompt happen or not ?

    Check your environment settings (INFORMIXSERVER,
    INFORMIXDIR, ONCONFIG, INFORMIXSQLHOSTS,
    PATH).

    Retry the "ontape -r" as user informix and see if there
    is any difference.

    Without more information this is difficult to analyze.



    Best regards

    Eric
    --
    IT-Consulting Herber
    WWW: http://www.herber-consulting.de
    Email: eric@herber-consulting.de

    ***********************************************
    Download the IFMX Database-Monitor for free at:
    http://www.herber-consulting.de/BusyBee
    ***********************************************

  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    28
    Thanks Eric -

    It turned out alright - I guess I was expecting an immediate prompt to mount a tape - it was my first attempt at ontape -r - anyways, eventually the prompt came up, and everything went fine...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •