Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    6

    Question Unanswered: Not a valid bookmark

    Got an error message saying Not a valid bookmark when adding a rrecord to a bound subform. Exiting and going back into the database there record was added.

    What actually happened and what can i do to fix this error?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    139
    Are you using the database in a single user or multi-user environment?
    And with only one Access version, or a mixture?

    I recently had a lot of trouble with the same error, and an Internet search gave following goods sources:

    http://users.bigpond.net.au/abrowne1/BugBookmark.html
    http://support.microsoft.com/default...91;LN];Q238134
    http://www.granite.ab.ca/access/corruptmdbs.htm

    hth

  3. #3
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    6
    The database is being used in a multi-user environment.

    thanks

    Originally posted by marion
    Are you using the database in a single user or multi-user environment?
    And with only one Access version, or a mixture?

    I recently had a lot of trouble with the same error, and an Internet search gave following goods sources:

    http://users.bigpond.net.au/abrowne1/BugBookmark.html
    http://support.microsoft.com/default...91;LN];Q238134
    http://www.granite.ab.ca/access/corruptmdbs.htm

    hth

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •