Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6

    Unhappy Unanswered: replication problems

    ASA 6.0.4.3594



    I am having replication problems.


    dbremote is not updating the consolidated database.
    In the DBA directory the files that are coming from the client-side don't
    get process when I run DBremote.

    When I run dbremote, files are created in the user directory. Client is
    picking up and dumping files from the remote user replication directory
    which is fine, but consolidated database is not getting updated.


    Here is the target command in dbremote shortcut:
    "C:\Program Files\Sybase\Adaptive Server Anywhere 6.0\win32\dbremote.exe"
    -c "dsn=my_db;uid=DBA;pwd=sql"
    -v -o e:\DB\projects\userdir\dbremote.log

    Here is the Start line :"C:\Program Files\Sybase\Adaptive Server Anywhere
    6.0\win32"

    Help!
    Thanks

    Joe

  2. #2
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Willy is on vacation
    Posts
    1,208
    Hiya Joe,

    Looks like the offset is whacked out in the consolidated database. the offset is controlled both at consolidated and remote in sysremoteuser table. You can't change thse values.

    One thing that can be done to easily resolve the issue is to re-extract the remote, deploy db, translate the old log at remote, apply log at remote and then sync with consolidated.

    You could also talk to Sybase Support to walk you through the above process with step by step instructions.

    Cheers
    Willy

  3. #3
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6

    Red face

    Originally posted by willy_and_the_ci
    Hiya Joe,

    Looks like the offset is whacked out in the consolidated database. the offset is controlled both at consolidated and remote in sysremoteuser table. You can't change thse values.

    One thing that can be done to easily resolve the issue is to re-extract the remote, deploy db, translate the old log at remote, apply log at remote and then sync with consolidated.

    You could also talk to Sybase Support to walk you through the above process with step by step instructions.

    Cheers
    Willy

    I re-did the application and it looks fine now

    thankk you so much for your advise.

    Saludos!
    Joe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •